Apple promo’s

Premium producten aan interessante prijzen

iPhone 12 mini - 64GB - Blue/Black

Apple iPhone 12 mini is het instapmodel van de nieuwste iPhone 2020 reeks. Met de vernieuwde A14 Bionic Chip beschikt dit device over een supersnelle processor. Dankzij deze processor laden apps en games sneller. Met de nieuwe 5G module bent u helemaal klaar voor het 5G netwerk. Apple iPhone 12 mini heeft een compact formaat van 5.4 inch en is te verkrijgen in blauw of zwart.

€569,00 (excl. btw)

MacBook Pro - 13inch - 512GB

Werk in detail aan grafische projecten op het lumineuze scherm van Apple MacBook Pro 13”. Dankzij de smallere schermranden en hogere resolutie heeft u meer ruimte om te werken. Dankzij het compacte formaat neemt u het toestel gemakkelijk mee naar uw volgende afspraak. Het toestel beschikt over 16GB RAM, zo wordt multitasken kinderspel. Het vernieuwde Magic Keyboard is nu ook minder gevoelig voor defecten en stabieler. Hierdoor typ je comfortabeler en stiller. Kortom, een draagbare krachtpatser. Verkrijgbaar in SpaceGrey.

€1.549,00 (excl. btw)

iPad - 512GB - Silver

Apple iPad Pro 11 inch gebruikt u voor verschillende doeleinden. Creatieve ideeën uitwerken, een film bekijken op het 11 inch Retina scherm of foto’s bewerken. Het kan allemaal. En het kan zelfs buiten, dankzij de True Tone technologie. Foto’s en video’s maakt u in een handomdraai met de iPad Pro 11 inch, dankzij de groothoekcamera en ultragroothoekcamera.

€1.049,00 (excl. btw)

Meer weten over de voordelen van Apple in een zakelijke
omgeving of voor de educatie-sector?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.
Ze zitten klaar met raad en daad.

Neem contact op