Skip to main content

We zijn officiële Apple dealer

Premium producten & diensten

Alles om ons heen verandert in een snel tempo, dat geldt ook voor het bedrijfsleven. De producten en diensten van Apple werken naadloos samen en maken het mogelijk om waar en wanneer dan ook uw werk te doen. U begint thuis aan een e-mail op uw iPhone en schrijft even later probleemloos verder op uw iMac op kantoor. Met de zogeheten ‘handoff’ functie switcht u eenvoudig en zonder extra handelingen tussen uw iPhone, iPad of Mac. Alles is compatibel met de apps van Microsoft en Google, dus uw medewerkers hebben alles wat nodig is voor hun dagelijkse werkzaamheden.

Mac

Van een groots project tot het kleinste detail, werken met Mac is altijd een succes. Deze toestellen zijn gemaakt voor uitzonderlijke prestaties. Mix de mooiste beats of monteer video’s, maak uitgebreide spreadsheets, creëer boeiende presentaties of jongleer met diverse projecten tegelijk. Met de Mac kiest u voor een krachtige computer of een Macbook om altijd en overal te kunnen werken.

iPad

Een compact device met mogelijkheden waar veel computers en laptops jaloers op zijn. Een ‘krachtpatser’ in een behuizing die je eenvoudig overal mee naartoe neemt. Werken in meerdere apps tegelijk gaat moeiteloos. De iPad is ideaal voor degene die wil kunnen switchen tussen werken en entertainment op hetzelfde apparaat. Het aanbod in iPad-devices is zeer divers. Er is altijd een iPad die bij u past.

iPhone

Blijf in contact met uw collega’s, vrienden en familie. Check uw e-mails, manage uw agenda en regel uw bankzaken. Met de iPhone heeft u het allemaal in de hand. Maar ook speelt u er de krachtigste mobiele games op en maakt u er de mooiste foto’s mee. De iPhone is exact wat u nodig heeft. De mogelijkheden zullen u verbazen.

Meer weten over de voordelen van Apple in een zakelijke
omgeving of voor de educatie-sector?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.
Ze zitten klaar met raad en daad.

Neem contact op