Skip to main content

Hallo, wij zijn Kaisha

Met onze jarenlange ervaring in en rondom de sector begrijpen we uw business door en door.
Wij zijn Wouter, Carine en Jonas. De ruggengraat van Kaisha. Samen met onze mensen vormen wij een team van gedreven experten in alles wat met IT te maken heeft.

Een herkenbaar gezicht, vriendelijke aanpak en langetermijnvisie is wat u van ons mag verwachten. We geloven niet in standaardoplossingen of ‘quick fixes’. We zijn een partner in IT die verder dan de horizon kijkt en u in staat stelt uw beste werk te leveren in een wereld die nooit stil staat.

Wouter Van Gasse

CEO

Als oprichter en bezieler is Wouter de drijvende kracht achter Kaisha. Hij kent de problematieken van de KMO als de beste door zijn eigen jarenlange ervaring in het veld.

Wouter draagt zijn medewerkers op handen. Hij beseft als geen ander dat een onderneming maar zo sterk is als zijn mensen.

Verder bijt Wouter zich graag vast in alles wat met financiën en detachering te maken heeft.

Carine Gybels

CSO

Als enige vrouwelijke partner binnen Kaisha is Carine het aanspreekpunt binnen het bedrijf en de connector bij diverse netwerkevents. Op die manier zet ze zich dagelijks in om Kaisha verder op de kaart te zetten.

Carine zorgt voor een vrouwelijk toets in een echte mannenwereld. Aan spierballen ontbreekt het haar echter niet. Met haar studies van marketing trekt zij aan de kar voor alles wat met PR & communicatie te maken heeft.

Jonas Van De Keere

System Engineer

Jonas heeft de unieke eigenschap om de brug te bouwen tussen het commerciële en het technische aspect. Dit talent stelt hem in staat klanten nauw bij te staan in complexe vraagstukken.

Jonas fungeert tevens als back-up voor de support bij al de klanten in de KMO portefeuille. Dit maakt het mogelijk continuïteit te kunnen garanderen in de dienstverlening naar àlle klanten toe.

Onze 4 pijlers

Custom fit

One size fits all? Niet voor Kaisha. Bij ons vindt u geen kant en klare oplossingen terug maar een knap staaltje maatwerk zodat uw mensen hun beste werk kunnen leveren. Waar dan ook, wanneer dan ook.

Toegankelijk

Bij Kaisha garanderen we één vast contactpersoon en maken het niet moeilijker dan nodig. Met korte communicatielijnen en een herkenbaar gezicht maken we van IT een toegankelijk verhaal. We zijn aanspreekbaar en stellen de klant centraal door middel van een betrokken aanpak.

Doorgedreven expertise

Niet zeggen maar doen. Kaisha zorgt voor een stabiele IT-omgeving en een optimale infrastructuur. We scheppen orde in de chaos en brengen harmonie in de complexiteit. Kortom, we versterken uw bedrijf met technologie en stellen u in staat mee te blijven met de constante veranderingen in uw business.

Langetermijnvisie

One stop shop? Niet bij Kaisha. We leren uw bedrijf en behoeftes graag door en door kennen. Alleen zo komen we tot een langetermijnvisie en duidelijke strategie voor uw IT. Uit ruime ervaring weten we dat dit niets dan voordelen oplevert.

Lever uw beste werk met onze
oplossingen op maat

Ontdek onze diensten