IT voor KMO’s

We begrijpen uw business door en door
Kaisha bestaat uit een gedreven team van systeem- en netwerkspecialisten die de IT in uw bedrijf verzorgen van A tot Z. We komen ter plaatse voor een analyse van de volledige infrastructuur en zorgen voor een stabiele IT-omgeving in no time.

We bedienen diverse klanten in het KMO-segment en weten wat er leeft. Om die reden zal u bij ons geen standaardoplossingen terugvinden, want elke onderneming heeft andere noden en specifieke eisen om optimaal te kunnen functioneren.

Als een vis in het water
met ons IT-advies op
maat

Detachering diensten

IT-advies op maat
Kaisha staat eveneens voor flexibele en doorgedreven IT-consultancy. Als bedrijf kan u onmogelijk àlle IT-expertise in huis hebben. Met onze detachering diensten huurt u een externe specialist in die samen met u vraagstukken oplost, uw medewerkers ondersteunt én meebouwt aan de langetermijn doelstellingen van uw bedrijf.

We laten onze referenties graag
voor zichzelf spreken

Bekijk onze referenties

Deel uitmaken van ons team?

Zie je jezelf wel deel uitmaken van een team waar een vlakke structuur, open communicatielijnen en flexibele werktijden de belangrijkste parameters vormen? Ontdek dan snel wat een job bij Kaisha voor jou zou kunnen betekenen.

Ontdek onze jobs