Oroséy is een innovatieve juwelier in het hartje van het Diamantkwartier in Antwerpen. Ze ontwerpen, gieten én printen elegante, high-end juwelen. Ze bedienen zowel professionele klanten als eindklanten, al ligt de focus voornamelijk op B2B.

De aanleiding

Via een voormalige IT-partner kwamen ze bij Kaisha terecht. Al vanaf de eerste dag merkten ze hoe hoog het niveau van de service lag. Voor Oroséy was het belangrijk een sterke IT-partner te vinden die paraat stond op het moment dat er zich een probleem voordeed en ook met hun business kon meedenken. Geen evidentie de dag van vandaag.

De uitdaging

Oroséy is een innovatieve speler met een scherpe visie op de toekomst. Voorstellingen van juwelen maken zoals ze eruit zouden zien in afgewerkte staat is hun core business. Ze voorspellen dat daar de toekomst ligt en wel om verschillende redenen.

Ze zijn een bedrijf in groei. Ieder jaar komt er ongeveer één iemand bij en de vraag naar hun diensten is gigantisch. Een context die grote uitdagingen met zich meebrengt.

Ze kiezen resoluut voor innovatie, wat meteen ook het belang van IT binnen hun bedrijf onderstreept. Software, interne support en connectiviteit zijn van vitaal belang. Zonder kunnen ze gewoonweg niet functioneren. Bovendien werken ze regelmatig 7 dagen op 7. Continuïteit moet ten allen tijde gegarandeerd kunnen worden.

De oplossing

Hardware evolueert aan een hoog tempo en ook software wordt om de twee jaar vervangen of bijgestuurd. 3D tekenen en printen is complexe en specifieke materie waar heel veel bij komt kijken.

Kaisha is voor Oroséy een vast aanspreekpunt voor alles wat met IT te maken heeft. Ze denken mee na over software & hardware en zoeken mee naar geschikte oplossingen. Zo is Oroséy in staat mee te blijven in een business die constant in verandering is.

De klant aan het woord

‘Kaisha is een professioneel bedrijf met mensen die hun vak kennen. Als er dingen crashen wordt altijd meteen bekeken wat het probleem is en naar een oplossing gezocht. Meestal worden die problemen zelfs het liefst voorkomen maar we beseffen dat dat niet altijd mogelijk is.’

‘We kunnen altijd bellen. Als ze niet meteen opnemen sturen we een bericht en krijgen we binnen het uur een antwoord. Snelle service en de juiste feedback vinden we echt heel belangrijk.’

Geleverde diensten

  • Strategisch IT-advies
  • Leveren en configureren van pc’s voor teken- en ontwerpwerk
  • Leveren en configureren printers
  • Configuratie van office 365 omgeving

Oroséy is een innovatieve juwelier in het hartje van het Diamantkwartier in Antwerpen. Ze ontwerpen, gieten én printen elegante, high-end juwelen. Ze bedienen zowel professionele klanten als eindklanten, al ligt de focus voornamelijk op B2B.

CEO, Oroséy

Interesse in een samenwerking?

Neem contact op